Om

Vad är Unite?

Unite är en leverantör av kassasystem som är utformade för den europeiska och internationella marknaden för alla typer av företag som säljer produkter och tjänster.

Unites produkter är SaaS-plattformar som utvecklas och ägs av Telton AB. Företaget grundades i Stockholm, Sverige, och är verksamt i de nordiska länderna.

Vi är dedikerade till att ge dig de bästa Unite-produkterna, med fokus på “One For All”-lösningar, kassasystem, smarta köksskärmar och integreringar för onlinebeställningar.

Vi arbetar med att automatisera och digitalisera lösningar för att hantera företag med en snabb och modern plattform med många skalbara integrationer som gör dagligt arbete lättare.

Bättre tillsammans

På Unite sätter vi alltid kunden i högsta prioritet och gör vårt bästa för att leverera optimala lösningar för att underlätta dagligt arbete för företagsbehov.

Vår mission

Vår mission är att tillhandahålla programvara som är intuitiv, fullständigt utrustad, tätt integrerad, enkel att uppgradera och som fungerar smidigt för varje företag och användare.

Vad som skiljer oss åt

Varje kund är unik och behovet av en kassalösning kan skilja sig åt, oavsett om det är en stor kedja eller en liten butik, en mobil lösning eller ett kraftfullt stationärt kassaregistersystem och köksautomatisering. Vi hjälper dig att hitta det bästa och mest prisvärda sättet att automatisera arbetsprocessen från början till slut.